Menu Close

Hemstädning Globen

Behöver du hjälp med Hemstädning i Globen?

Vi är ett professionell företag inom hemstädning och flyttstädning i Stockholm.
Vi garanterar städtjänster till marknadens lägsta pris.

Gör som alla våra kunder, boka enkelt och nu!

 

 

Inreno Städhjälp
4.4
Based on 7 reviews
powered by Google
js_loader

Om oss

Hemstädning Globen | Inreno Städhjälp (text-about)
ImageImageImageImageImageImage

Vi är ett familjeföretaget med över 30 års erfarenhet inom städning av kontor och fastigheter samt i hemmiljö s.k. hushållsnära tjänster. För oss är inget uppdrag för litet och ingen uppgift känns för svår. Vi ser det som en självklarhet att vid alla tillfällen leverera högkvalitativa tjänster året om alla dagar i veckan.

Hos Inreno kan du förvänta dig ett professionell organisering samt ett professionellt utförd Hemstädning. Vi är ett specialiserad städbolag som har mycket erfarenhet inom Hemstädning med mycket goda referenser från våra kunder. Skicka ett gratis offert i god tid så planerar vi ett Hemstädning för dig. Vi garanterar för 100% kundnöjdhet därmed hos oss får du alltid 5 dagars kundgaranti!

 

Varför anlita just oss?

Inreno sätter sina kunder i fokus. Vi kan underlätta din vardag allt från hemstädning, fönsterputs till storstädning eller kanske flyttstädning. Många av våra kunder tycker att det är enklast att anlita oss för hjälp med hemstädning alltifrån en gång eller flera gånger i veckan. Unna dig ett stressfritt vardag efter jobbet där ditt hem kommer alltid att lukta fint samt vara rent där du och din familj kan spendera tid tillsammans. Vi på Inreno anpassar oss efter din tid och gör det lättare för dig och hela din familj!

Hemstädning Globen | Inreno Städhjälp (text-varfor)
 

Med Hemstädning i Globen ingår

Hemstädning Globen | Inreno Städhjälp (text-med)

✓ Gratis offert    ✓ Alltid 50% RUT avdrag    ✓ Vår städmaterial    ✓ Städgaranti

Vi tillhandahåller allt materiel och utrustning för att kunna utföra städningen.

Befintliga skador måste rapporteras innan städningen påbörjas.

Vi har en kvalitetsgaranti, som innebär att vi åtgärdar det du eventuellt inte är nöjd med i omedelbar anslutning till att besiktning sker av Dig eller Din köpare. Om det av någon anledning ej sker besiktning har Du fem dagar på Dig att reklamera efter städtillfället.

Vill Du få städning av fristående biytor som förråd och garage kan Du beställa detta separat.

 

Boka Hemstädning med oss i Globen

Priser

VARJE VECKA (pris/mån, inkl moms)
3 timmar : 2.210 kr
4 timmar : 2.947 kr
5 timmar : 3.683 kr
6 timmar : 4.420 kr
7 timmar : 5.157 kr
8 timmar : 5.893 kr

VARANNAN VECKA (pris/mån, inkl moms)
3 timmar : 1.105 kr
4 timmar : 1.473 kr
5 timmar : 1.842 kr
6 timmar : 2.210 kr
7 timmar : 2.578 kr
8 timmar : 2.947 kr

EN GÅNG I MÅNADEN (pris/mån, inkl moms)
3 timmar : 510 kr
4 timmar : 680 kr
5 timmar : 850 kr
6 timmar : 1.020 kr
7 timmar : 1.190 kr
8 timmar : 1.360 kr

Boka nu

Miljö & Utbildning

Hemstädning Globen | Inreno Städhjälp (text-miljo)
ImageImageImage

Vi på Inreno tänker på miljö! Vårt miljöarbete präglas av ansvar och engagemang för kunder, anställda och vår gemensamma miljö för oss och kommande generationer. Vi har infört och dokumenterat övergripande och detaljerade miljömål. Dessa mål är förenliga med vår miljöpolicy. Vi använder bara miljövänliga produkter som är markerade och godkända av EU.

Med systematiskt arbetsmiljöarbete menas vårt arbete med att undersöka, genomföra och följa upp verksamheten på ett sådant sätt att ohälsa och olycksfall i arbetet förebyggs så att en tillfredsställande arbetsmiljö uppnås.

När det gäller utbildning och kvalitet så får våra städare alltid en grundutbildning i företagets regi innan det är dags att åka ut och jobba. Vidareutbildningen sker enligt kriterierna i SRY (Städbranschens Rengörings- och Yrkesnämnd). Kvalitetsarbetet hos Inreno är främst fokuserat på en ökande kundnöjdhet samt att vi ständigt förbättrar oss. Dessutom vill vi att företaget utvecklas och inte minst att våra medarbetare är motiverade och trivs med att arbeta hos oss.

När det gäller försäkring så är Inreno ansvarsförsäkrad med ett belopp upp till 10 MSEK. Försäkringen gäller både för person- och sakskada. Detta inkluderar även utredningar om skadan.

 

Vad tycker andra om oss?

Image

"Duktiga killar under en väldigt trevlig och serviceminded Borisloavs ledning.
Tack,
Jonas o Lisa"


Jonas L
Image

"Fantastiskt jobb från Four Nordic Group. Köpte flyttstädning. Jag är helt nöjd med bemötandet, arbetet och resultatet."

Sasa F
Image

"Jag är nöjd med städningen. De städade min sekelskifteslägenhet på 33 kvadrat och kan rekommendera bolaget."

Linus B

Kontakt

Helsingörsgatan 50, Kista, Stockholm
Hitta oss på Google Maps...
+46 (0)70-042 00 98
Ring oss nu...
+46 (0)72-160 70 20
Ring oss nu...
inreno@fngab.se
Skicka ett e-post meddelande...
Image
 

Vi täcker även dessa platser:

Årsta, Barkarby, Bromma, Danderyd, Farsta, Fruängen, Hägersten, Hammarby, Huddinge, Järfälla, Järva, Kista, Nacka, Skärholmen, Södertälje, Sollentuna, Solna, Spånga, Sundbyberg, Täby, Vallentuna och Vällingby
 

Bildgalleri

Hemstädning Globen | Inreno Städhjälp (Före & efter-01) Hemstädning Globen | Inreno Städhjälp (Badrum-01) Hemstädning Globen | Inreno Städhjälp (Före & efter-06) Hemstädning Globen | Inreno Städhjälp (Badrum-03) Hemstädning Globen | Inreno Städhjälp (Badrum-04) Hemstädning Globen | Inreno Städhjälp (Före & efter-05) Hemstädning Globen | Inreno Städhjälp (Före & efter-03) Hemstädning Globen | Inreno Städhjälp (Före & efter-04) Hemstädning Globen | Inreno Städhjälp (Före & efter-02) Hemstädning Globen | Inreno Städhjälp (Badrum-02) Hemstädning Globen | Inreno Städhjälp (Kök-01) Hemstädning Globen | Inreno Städhjälp (Balkong-01)