Menu Close

Flyttstädning Spånga

Behöver du hjälp med Flyttstädning i Spånga?

Vi är ett professionell företag inom flyttstädning och hemstädning i Stockholm.
Vi garanterar städtjänster till marknadens lägsta pris.

Gör som alla våra kunder, boka enkelt och nu!

 

 

Inreno Städhjälp
4.4
Based on 7 reviews
powered by Google
js_loader

Om oss

Flyttstädning Spånga | Inreno Städhjälp (text-about)
ImageImageImageImageImageImage

Vi är ett familjeföretaget med över 30 års erfarenhet inom städning av kontor och fastigheter samt i hemmiljö s.k. hushållsnära tjänster. För oss är inget uppdrag för litet och ingen uppgift känns för svår. Vi ser det som en självklarhet att vid alla tillfällen leverera högkvalitativa tjänster året om alla dagar i veckan.

Hos Inreno kan du förvänta dig ett professionell organisering samt ett professionellt utförd Flyttstädning. Vi är ett specialiserad städbolag som har mycket erfarenhet inom Flyttstädning med mycket goda referenser från våra kunder. Skicka ett gratis offert i god tid så planerar vi ett Flyttstädning för dig. Vi garanterar för 100% kundnöjdhet därmed hos oss får du alltid 5 dagars kundgaranti!

 

Varför anlita just oss?

Vill du slippa all stress och krångel med flyttstädningen som inte blir godkänd utav nya bostadsägare eller hyresvärden? Absolut ska du vända dig till oss! Alla våra kunder tycker det är mycket lättare att anlita oss för att slippa stress vid flytten och känna sig säkra på att städningen kommer utföras professionellt och korrekt. Medans vi utför flyttstädningen kan du använda din tid till något annat. Vi på Inreno anpassar oss efter din tid och gör det lättare för dig!

Flyttstädning Spånga | Inreno Städhjälp (text-varfor)
 

Med Flyttstädning i Spånga ingår

Flyttstädning Spånga | Inreno Städhjälp (text-med)

✓ Fönsterputsning    ✓ Gratis offert    ✓ Alltid 50% RUT avdrag    ✓ Vår städmaterial    ✓ Städgaranti

Vi tillhandahåller allt materiel och utrustning för att kunna utföra städningen.

Befintliga skador måste rapporteras innan städningen påbörjas, exempelvis fönsterrutor som ej går att öppna.

Se till att hemmet är tomt samt att kyl och frys är urplockad och avstängda.

Vi har en kvalitetsgaranti, som innebär att vi åtgärdar det du eventuellt inte är nöjd med i omedelbar anslutning till att besiktning sker av Dig eller Din köpare. Om det av någon anledning ej sker besiktning har Du fem dagar på Dig att reklamera efter städtillfället.

Vill Du få städning av fristående biytor som förråd och garage kan Du beställa detta separat.

 

Boka Flyttstädning med oss i Spånga

Priser

Upp till 20 m² : 1.500 kr (inkl moms)
21 – 62 m² : 1.600 kr (inkl moms)
63 – 180 m² : 25 kr/m² (inkl moms)
Över 180 m² : 22 kr/m² (inkl moms)

Större bostäder offereras
Fönsterputs ingår i flyttstädningen

Boka nu

Miljö & Utbildning

Flyttstädning Spånga | Inreno Städhjälp (text-miljo)
ImageImageImage

Vi på Inreno tänker på miljö! Vårt miljöarbete präglas av ansvar och engagemang för kunder, anställda och vår gemensamma miljö för oss och kommande generationer. Vi har infört och dokumenterat övergripande och detaljerade miljömål. Dessa mål är förenliga med vår miljöpolicy. Vi använder bara miljövänliga produkter som är markerade och godkända av EU.

Med systematiskt arbetsmiljöarbete menas vårt arbete med att undersöka, genomföra och följa upp verksamheten på ett sådant sätt att ohälsa och olycksfall i arbetet förebyggs så att en tillfredsställande arbetsmiljö uppnås.

När det gäller utbildning och kvalitet så får våra städare alltid en grundutbildning i företagets regi innan det är dags att åka ut och jobba. Vidareutbildningen sker enligt kriterierna i SRY (Städbranschens Rengörings- och Yrkesnämnd). Kvalitetsarbetet hos Inreno är främst fokuserat på en ökande kundnöjdhet samt att vi ständigt förbättrar oss. Dessutom vill vi att företaget utvecklas och inte minst att våra medarbetare är motiverade och trivs med att arbeta hos oss.

När det gäller försäkring så är Inreno ansvarsförsäkrad med ett belopp upp till 10 MSEK. Försäkringen gäller både för person- och sakskada. Detta inkluderar även utredningar om skadan.

 

Vad tycker andra om oss?

Image

"Fantastiskt jobb från Four Nordic Group. Köpte flyttstädning. Jag är helt nöjd med bemötandet, arbetet och resultatet."

Sasa F
Image

"Jag är nöjd med städningen. De städade min sekelskifteslägenhet på 33 kvadrat och kan rekommendera bolaget."

Linus B
Image

"Duktiga killar under en väldigt trevlig och serviceminded Borisloavs ledning.
Tack,
Jonas o Lisa"


Jonas L

Kontakt

Helsingörsgatan 50, Kista, Stockholm
Hitta oss på Google Maps...
+46 (0)70-042 00 98
Ring oss nu...
+46 (0)72-160 70 20
Ring oss nu...
inreno@fngab.se
Skicka ett e-post meddelande...
Image
 

Vi täcker även dessa platser:

Årsta, Barkarby, Bromma, Danderyd, Farsta, Fruängen, Globen, Hägersten, Hammarby, Huddinge, Järfälla, Järva, Kista, Nacka, Skärholmen, Södertälje, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Täby, Vallentuna och Vällingby
 

Bildgalleri

Flyttstädning Spånga | Inreno Städhjälp (Före & efter-04) Flyttstädning Spånga | Inreno Städhjälp (Före & efter-03) Flyttstädning Spånga | Inreno Städhjälp (Badrum-03) Flyttstädning Spånga | Inreno Städhjälp (Före & efter-01) Flyttstädning Spånga | Inreno Städhjälp (Kök-01) Flyttstädning Spånga | Inreno Städhjälp (Före & efter-05) Flyttstädning Spånga | Inreno Städhjälp (Före & efter-06) Flyttstädning Spånga | Inreno Städhjälp (Badrum-01) Flyttstädning Spånga | Inreno Städhjälp (Före & efter-02) Flyttstädning Spånga | Inreno Städhjälp (Badrum-02) Flyttstädning Spånga | Inreno Städhjälp (Balkong-01) Flyttstädning Spånga | Inreno Städhjälp (Badrum-04)